Helrenoverad lyxigt inredd 2-rumslägenhet till salu i centrum av Vilamoura, Vilamoura

Klicka för fler bilder

Helrenoverad lyxigt inredd 2-rumslägenhet till salu i centrum av Vilamoura

Vilamoura, Centrala Algarve, Portugal

170 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 51 m²

   2 rum

   1988

   City & Country Homes

   CPB200052

Spara som favorit

Helrenoverad lyxigt inredd 2-rumslägenhet till salu i centrum av Vilamoura, endast några få minuters promenad från den berömda marinan. Entréhall, kök i öppen planlösning med vardagsrummet, ett sovrum, ett badrum med dusch och en stor terrass. Fullständigt renoverad och inredd med hög kvalitet i material. En unik möjlighet att köpa en fin lägenhet till attraktivt pris i Vilamouras centrum.

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare