Om oss

Drömmer du också om att köpa bostad utomlands?

Vill du köpa hus i Spanien, lägenhet i Frankrike eller en strandvilla i Thailand, då har du hittat rätt. Mowido grundades för oss som älskar semester utomlands och drömmer om ett andra hem i fjärran land. På Mowido samlar vi bostadsannonser från de populäraste semesterorterna för oss svenskar. Alla annonser på vår sida säljs av registrerade mäklare så du kan vara säker på att din bostadsaffär sköts enligt konstens alla regler.

Knappa in ett land, stad eller område i sökrutan och du får fram matchande resultat. Därefter klickar du dig vidare till en bostad som du gillar, vill du sedan veta mer om ett objekt slussar vi dig vidare direkt till mäklarens objektsbeskrivning. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för människor att hitta den utlandsbostad som de går och längtar efter.

Är du redan en av många som förverkligat din dröm och nu går i tankarna att sälja din bostad utomlands är Mowido vägen att gå. Kontakta då en mäklare, förslagsvis någon som vi samarbetar med (våra samarbetspartners), så hjälper dem dig.

Om du som läser detta representerar en mäklarbyrå och vill att dina utlandsbostäder ska få synas på vår sida går det bra att maila till hector@mowido.com. Vi skulle verkligen uppskatta ett sådant förtroende och vet att det kommer gynna era affärer. Tack på förhand!

Läs mer om hur vi använder cookies