Xerof logo

Fem skäl att välja XEROF Crypto Exchange om du säljer eller köper fastigheter

I takt med att kryptovalutor växer i popularitet och acceptansen ökar, frågar sig fler människor vilken plattform de bör använda för sina investeringar, dvs. köpa eller sälja exklusiva tillgångar. Innan man bestämmer sig för att växla krypto är det viktigt att överväga ett antal alternativ. En av de viktigaste sakerna är att välja rätt partner för kryptohandel när du ska köpa fastigheter eller andra lyxvaror. Nedan har du några anledningar till att du bör välja XEROF som en sådan partner.

Trovärdighet

Detta är en mycket viktig faktor att ta hänsyn till. En växeltjänst för krypto bör följa lagarna i de länder där den är verksam och även i det land där den är registrerad. XEROF startade sin resa 2021, med bolagets säte i Schweiz, och har sen dess erhållit schweiziskt myndighetsgodkännande av FINMA, Swiss Financial Market Supervisory Authority (schweiziska finansinspektionen).

Expertis

Ett nordiskt team av experter från många affärsområden (med mer än 25 års erfarenhet) grundade företaget. Fastigheter, investeringar, Fintech och kryptovaluta är bara några av affärsintressena för våra framåtblickande och dedikerade teammedlemmar.

Säkerhet

Behovet av en säker kryptoväxling är självklar och att förvalta tillgångar på en börs innebär att lita på någon annan med ens pengar. Det är därför XEROF har nästa generations digitala säkerhet och kombinerar plånboksteknologin, MPC-CMP, med hårdvaruisolering för att skapa en säkerhetsteknik i flera lager. Genom att välja XEROF för att växla kryptovaluta, väljer du en pålitlig och licensierad schweizisk tjänsteleverantör av virtuella tillgångar.

Användarvänlighet

Det krävs 3 korta steg för att bli kund och 2 ytterligare steg för att utföra växlingen (krypto till CHF/USD/EUR för att betala säljaren). XEROF fungerar som din finansiella partner och alla åtgärder baseras på ditt köpeavtal. Du kan genomföra transaktioner av högt värde via vår säkra OTC-handelsplattform med en dedikerad handläggare.

Användarupplevelse

Ja, vi på XEROF vet att detta är viktigt. Användargränssnittet ska vara tydligt, begripligt och aktuellt. Alla transaktioner görs direkt med din handläggare och avdelningen för OTC-handel.

Är du intresserad av att köpa ditt drömhus med krypto, besök XEROF's hemsida, eller maila hector@xerof.com.